Menu Sluiten

Ambachtelijke Belgische Chocolade

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over ambachtelijke belgische chocolade kijk dan vlug op https://candycard.be | Belgische ambachtelijke chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ambachtelijke belgische chocolade

welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact welkomhet bedrijfspecialismenwerkwijzeblogcontact alert marktonderzoekspecialismenhet belgisch en nederlands bakkerspanel het belgisch en nederlands bakkerspanel ambachtelijke bakkers geven hun mening kennis verzamelen en delen kan de ambachtelijke bakkers nu en in de toekomst helpen om hun bedrijven nog succesvoller te maken. Vanuit dit oogpunt is begin het belgische bakkerspanel gestart ambachtelijke belgische chocolade zijn vaak veelgevraagd Een groot aantal fabrikanten maakt inmiddels gebruik van onze inzichten en ook voor de vakmedia zijn wij een inspiratiebron voor artikelen. Samen met het nederlands kokspanel van group en voorstaande fabrikanten is gekeken naar de mogelijkheden voor de lancering van het nederlands bakkerspanel. Deze zomer hebben wij voor het eerst de bakkers in belgieuml en nederland vragen gesteld over merk en productgebruik bedrijfsvoering en gebruik online communicatiekanalen. Het is een uniek initiatief in de nederlandse markt. Iedereen die actief is in de markt voor brood en ban.

skip to main content google tag manager menu menu steden delen kies jouw doelgroepcollegasmijn klasvrienden familie of verenigingvrijgezellengroep nl fr en ontdek onze locaties citygames zijn anno niet meer weg te denken je favoriete stad op een compleet nieuwe manier ontdekken overtoef je liever op den buiten op deze locaties daagt geoteam jou uit met originele mysterieuze en meeslepende gpsspelen en stadsspelen waar wil je naartoe mycitygame met begeleiding distance in kilometers opnieuw klik op n van de markers op de kaart om de stad en de mogelijkheden te ontdekken Onze suggestie over ambachtelijke belgische chocolade Aalst gekend voor de aalsterse spotnaam ajoin het bekendste carnaval en de carnavaleske vete met dendermonde over het ros beiaard dirk martens en priester daens heerlijke aalsterse vlaaikes bekijk alle activiteiten in aalst aalst gekend voor de aalsterse spotnaam ajoin het bekendste carnaval .

Notie over Ambachtelijke belgische chocolade

home galerij menu contact moederdag nl fr onze chef robert van landeghem stelt voor menu la carte de voorgerechten salade van kreeft en eendenleverartisjok puntpaprika groene asperges gebakken langoustinestaartjeswortelgazpacho pompelmoes venkel belgische kaviaar of imperial heritagezure room aardappelblinis de hoofdgerechten tarbotmoot uit de ovenmousseline of dijonnaise seizoensgroenten gebraden anjou duiferwtjes lamsoor zeekraal kalfszwezeriken minute hummus van tuinbonen paksoy ponzu de desserts rode vruchten uit het pajottenlandkalamansi chocoladeijs citroentijm dame blanche vanille bourbon ijs kaaschariot met ambachtelijke kazen marktmenu. suprme van zalm en noordzeekrabjonge uitjes venkel chili gegrilde tarbotfiletjonge spinazie charlotte lardo extra zomer.