Menu Sluiten

Ambachtelijke Belgische Chocolade

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over ambachtelijke belgische chocolade kijk dan vlug op https://candycard.be | Belgische ambachtelijke chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ambachtelijke belgische chocolade

fr nl terra gusto home login connectie contact belgische likeuren bieren bretoense caramellen chocolade van bovetti confituren confituren en gelei delicatessen uit de luberon gevulde manden en koffertjes gezouten aperitiefhapjes en toastjes iatliaanse specialiteiten mosterd natuurlijke fruitsappen olijfolie smeerpasta en honing speciale pepers en paprika van espelette specialiteiten van zuiderse olijven terrines rillettes foie gras truffelspecialiteiten vinaigrettes van fruitpulp van libeluile visrillettes kruideniers amateur van de betere keuken of gepassioneerd in de gastronomie u valt zonder twijfel voor onze artisanale producten … Fijne kruiden vinaigrettes van fruitpulp van libeluile speciale pepers en paprika van espelette iatliaanse specialiteiten iatliaanse specialiteiten terroir truffelspecialiteiten olijfolie mosterd specialiteiten van zuiderse olijven visrillettes belgische likeuren belgische likeuren zoetigheden smeerpasta en honing confituren en gelei chocolade van bovetti ambachtelijke belgische chocolade informatie inwinnen natuurlijke fruitsappen c.

skip to main content google tag manager menu menu steden delen kies jouw doelgroepcollegasmijn klasvrienden familie of verenigingvrijgezellengroep nl fr en ontdek onze locaties citygames zijn anno niet meer weg te denken je favoriete stad op een compleet nieuwe manier ontdekken of vertoef je liever op den buiten op deze locaties daagt geoteam jou uit met originele mysterieuze en meeslepende gpsspelen en stadsspelen waar wil je naartoe mycitygame met begeleiding distance in kilometers opnieuw klik op n van de markers op de kaart om de stad en de mogelijkheden te ontdekken Selectie over ambachtelijke belgische chocolade Aalst gekend voor de aalsterse spotnaam ajoin het bekendste carnaval en de carnavaleske vete met dendermonde over het ros beiaard dirk martens en priester daens heerlijke aalsterse vlaaikes bekijk alle activiteiten in aalst aalst gekend voor de aalsterse spotnaam ajoin het bekendste carnaval en de carnavaleske vete met dendermonde over het ros beiaard dirk martens en priester daens heerlijke aalsters.

Kennisgeving over Ambachtelijke belgische chocolade

een juweeltje van chocolade. Volledig naar uw smaak. Bestel hier uw artisanale belgische chocolade op maat van uw evenementen en bedrijfsgeschenken. Empreinte chocolat is de eerste belgische chocolaterie die u dit unieke voorstel doet depersonalisering van uw pralines en verpakkingen voor uw evenementen enbedrijfsgeschenken. . Klasse en artisanaat ten dienste van uw onderneming proef de zinnenprikkelende smaak van echte ambachtelijke belgische chocolade onze pure passie en professionele knowhow concept of empreinte chocolat . U bent uniek. En wij bieden u de luxe van unieke chocolade. . Uw creativiteit kent geen grenzen. Wij zetten die om in een cadeau op maat. Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan wij combineren vier niveaus van gepersonaliseerde chocolade bij ons staat innovatie ten dienste van het ambacht . . Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan wij passen de beste ambachtelijke t.