Menu Sluiten

Ambachtelijke Chocolade

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over ambachtelijke chocolade kijk dan vlug op https://candycard.be | Chocolade ambachtelijk

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ambachtelijke chocolade

skip to content bakkerijovens bakkerijmachines varia referenties contact nl nl fr fr en en search for bakkerijovens bakkerijmachines varia referenties contact nl nl fr fr en en search for madies boerenbrood gallery madies boerenbrood referenties rotatieovens madies boerenbrood x rotor zucchelli opstart x vloeroven https madiesboerenbrood.be madies boerenbroodconvext jiminis gallery jiminis referenties jiminis in parijs bij jimini s worden er in onze ovens insecten gebakken op lage temperatuur ambachtelijke chocolade voor meer omzet Dat is eens iets anders dan brood. En in de rijskast worden ze gedroogd. https www.jiminis.com jiminisconvext la fournaise hybride oven gallery la fournaise hybride oven referenties la fournaise hybride oven hybride heteluchtov.

onze winkel is vandaag gesloten. Bekijk onze openingsuren home onze speculaas onze bakkerij verkooppunten professionals contact exclusief verkooppunt aan onze bakkerij voor artisanale koekjes en andere delicatessen contact infoaertsspeculaas.be adres toekomstlaan b lokeren open op woensdag u u en u u vrijdag u u en u u zaterdag u u verkooppunten in uw buurt onze artisanale koekjes zijn te koop in deze delicatessenzaken exclusief in onze winkel verkrijgbaar ambachtelijke streek en seizoensproducten woensdag bruine vlaaien van de mus gemaakt met onze speculaas smelt op de tong ideaal als dessert of op de boterham artisanale delicatessen ambachtelijke streekproducten likeuren chocolade peperko.

Bericht over Ambachtelijke chocolade

loading… Assortiment brood amp banket gluten en lactosevrij suikerarm ontbijtmanden alle ontbijtmanden cadeaubon ontbijtmand algemene info ontbijtmanden winkels over ons vacatures historiek contact online bestellen brood banket passie voor brood als warme bakker is vers brood eacuteeacuten van onze meest verrukkelijke en trotse creaties. De smaak van onze broden is het resultaat van jaren stielkennis gecombineerd met een brandende passie voor vernieuwing en verfijning van recepten. De kwaliteit van onze broden ligt ons nauw aan het hart alle ingredieumlnten worden zorgvuldig gekozen door onze gepassioneerde bakkers en op ambachtelijke wijze gebakken. Zo kan jij genieten van de heerlijke geur en de krokante smaak van vers brood in de ochtend. Koffiekoeken het assortiment aan koffiekoeken verschilt van streek tot streek. Maar zelfs binnen eacuteeacutenzelfde streek zal een koffiekoek een verschillende smaak hebben Een beschouwing over ambachtelijke chocolade Onze koffiekoeken zijn een unieke smaakervaring die je nergens anders terug zal vinden. Met oog voor kwaliteit en.