Menu Sluiten

Candycard Producten

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over candycard producten kijk dan vlug op https://candycard.be | producten van Candycard

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Candycard producten

hallotdigifts.be noordbrabantlaan turnhout belgium catalogi inspiratie referenties over ons contact offerte ontdek alle geschenken in onze catalogi laat je inspireren als kenner met jarenlange belangrijke speler mt ervaring in alle gadgets giveaways en geschenken hebben we als tdi gifts een stevige band opgebouwd met s werelds grootste leveranciers van personaliseerbare geschenken. Ontdek hier alle catalogi en laat je hierdoor inspireren. Heb je n of meerdere cadeaus gevonden waarvoor je graag een offerte wenst hou dan de naam van je catalogus de titel van het geschenk en het eventuele volgnummer bij de hand en klik op de onderstaande knop om een persoonlijke offerte aan te vragen. Kan je niet meteen dat geschenk vinden waar je naar op zoek bent neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder candycard producten met gegarandeerde rendementsstijging Opgelet deze catalogi zijn slechts een ruime greep uit de mogelijke producten die we kunnen aanbieden binnen de meest co.

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy card gepersonaliseerde verpakkingen voor uw bedrukte chocolade relatiegeschenken gepersonaliseerde verpakkingen voor alle bedrukte chocolade relatiegeschenken van candycard. Geef uw reclameboodschap nog meer impact. Door de perfecte synergie tussen uw gepersonaliseerde verpakking bovenop de gepersonaliseerde chocolade producten in de verpakking heeft u een ng krachtiger marketing tool om de perfecte corporate gift te creren De verscheidenheid van candycard producten Gepersonaliseerde wikkels voor uw bedrukte chocolade tabletjes en pralines of bonbons gepersonaliseerd cellofaan flowpack gepersonaliseerde chocolade tabletjes pralines of bonbons individueel verpakt of verpakt in een gepersonaliseerde cellofaan wikkel. Voor de individuele verpakking van uw gepersonaliseerde chocolade tabletje praline of bonbon hebben wij bijkomende personalisatiemogelijkheden zowel voor kleine als.

De discipline van Candycard producten

.