Menu Sluiten

Chocolade Voor Feesten

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over chocolade voor feesten kijk dan vlug op https://candycard.be | feesten met chocolade

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Chocolade voor feesten

home brood broodjes ontbijtkoeken gebak taarten feesttaarten bruidstaarten verrassingsmanden chocolade amp pralines contact ontdek onze feesttaarten bakkerij somers bakt uw feesttaarten in hoeselt en wellen een fototaart of eender welke opbouw u voor ogen heeft. Een foto van de jarige of van een stripheld voor bijzondere feesttaarten of gacircteaus in alle formaten naar al uw speciale wensen bent u bij bakkerij somers aan het juiste adres. Wilt u er een foto op van uzelf of met voorstellingen van bob de bouwer spiderman de boerderij barbie disneyfiguren geen probleem als u het op tijd vraagt wordt het voor u gemaakt. Contact opnemen wenst u meer informatie over de mogelijkheden aarzel dan niet ons te contact.

over ons assortiment brood banket chocolade to go draagtassen hygine industrile verpakkingen feestdagen atelier downloads werken bij contact ga naar mijn home feestdagen feestdagen feestdagen collecties showroomdagen studio met de feestdagen pakt u uit en wij ook met valentijn pasen koningsdag moederdag vaderdag herfst sinterklaas kerst en oud amp nieuw denken wij bij havelaar verpakkingen met u mee chocolade voor feesten : vind meer info hier Twee keer per jaar brengen wij een brochure uit met daarin de belangrijkste thema s en gerelateerde collecties. Zo blijven wij u graag inspireren het hele jaar door. Bekijk hier de actuele brochure voorjaar rond de feestdagen zien wij de meest prachtige creaties bij onze klanten verschijnen. Het zijn net kunstwerken deze artikelen verdienen nt dat beetje extra bent u geïnteresseerd in de prijs van chocolade voor feesten Speciaal voor de feestdagen stellen onze verpakkingsspecialisten dan ook verschillende collecties samen. Hierin houden wij rekening met verschillende voorkeuren qua kleur en stijl. Zo zit er altijd een collectie bij die geschikt is voor uw winkel. De collecties bestaan uit verpakkingen decoraties en cadeaua.

Berichtgeving over Chocolade voor feesten

feestdagen zoals sinterklaas kerstmis paasfeest … De jaarlijkse feestdagen zijn letterlijke hoogdagen voor de bakker. Wij vieren dit graag samen met u door ons helemaal uit te leven in onze creativiteit. Heeft u nog andere ideeumlen suggesties of wensen laat het ons weten alles wat u in onze etalage vindt tijdens de feestdagen wordt bereid in onze bakkerij. We hebben door de jaren heen een leuke collectie aangemaakt aan chocoladen en marsepeinen figuren zowel traditioneel als humoristisch. Neem een kijkje in onze fotoboekjes hiernaast opgesomd. U vindt er beslist iets om van het sinterklaasbezoek een memorabele gebeurtenis te maken. Zeg nu zelf zijn die zwarte pieten geen artiesten zoals zij met chocolade kunnen toveren… Koffiekoeken soezen taarten cakes kleine en grote gebakjes specialiteiten feestelijke creaties huwelijk of verjaardag feestdagen chocolaterie marsepein feestdagen bij bakkerij heylentroonbeecks vindt u een leuk assoriment aan feestelijke figuurtjes en .