Menu Sluiten

Feestelijke Momenten Chocolade

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over feestelijke momenten chocolade kijk dan vlug op https://candycard.be | Chocolade voor feestelijke momenten

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Feestelijke momenten chocolade

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr toepassingen chocolade alsrelatiegeschenk candycard maakt het mogelijk uw logo of foto op fijne belgische gepersonaliseerde chocolade aan te brengen. Schenk uw klanten een innovatief en gepersonaliseerd relatiegeschenk en laat een zoete indruk na van uw logo bedrijfsnaam of reclameboodschap feestelijke momenten chocolade prijs aanvragen Altijd kiest u een uniek en hoogwaardig relatiegeschenk waarmee u gegarandeerd in de smaak valt. Configureer je product offerte chocolade alspromotiemateriaal candycard is de expert inzake gendividualiseerde chocolade promotieartikels. Geef uw gepersonaliseerde reclame vorm in chocolade. Maak gebruik van onze uitgekiende high definition techniek en laat uw fantasie de vrije loop. Decoreer uw chocolade promotieartikel met uw logo of slogan passend bij uw lopende reclamecampagne. candycard werkt nauw samen met u en of uw reclamebureau om het mooiste resultaat te realiseren. Configureer je product offerte chocolade voorfeesten amp events u doet aan catering en draagt regelmatig zorg voor het ete.

loading… Assortiment brood amp banket gluten en lactosevrij suikerarm ontbijtmanden alle ontbijtmanden cadeaubon ontbijtmand algemene info ontbijtmanden winkels over ons vacatures historiek contact online bestellen brood banket passie voor brood als warme bakker is vers brood eacuteeacuten van onze meest verrukkelijke en trotse creaties. De smaak van onze broden is het resultaat van jaren stielkennis gecombineerd met een brandende passie voor vernieuwing en verfijning van recepten. De kwaliteit van onze broden ligt ons nauw aan het hart alle ingredieumlnten worden zorgvuldig gekozen door onze gepassioneerde bakkers en op ambachtelijke wijze gebakken. Zo kan jij genieten van de heerlijke geur en de krokante smaak van vers brood in de ochtend De verkoopprijs van feestelijke momenten chocolade Koffiekoeken het assortiment aan koffiekoeken verschilt van streek tot streek. Maar zelfs binnen eacuteeacutenzelfde streek zal een koffiekoek een verschillende smaak hebben. Onze koffiekoeken zijn een unieke smaakervaring die je nergens anders terug zal vinden. Met oo.

Vragen over Feestelijke momenten chocolade

home wie zijn wij onze producten product in de kijker broden en broodjes koffiekoeken en hartig gebak zoetigheden en seizoensgebonden producten gebak groot en klein charcuterie service broodboom kidspage promoties promotie actie nieuwsbrief wat zoek je verkoopspunten galerij contact dank u bestellingen plaatsen zoetigheden en seizoensgebonden producten lekkere koekjes vrolijken iedere gelegenheid op. Bij bakkerij den troon in grobbendonk vindt u een ruime keus koekjes in eigen atelier ambachtelijk gebakken en bereid met verse en hoogkwalitatieve ingredieumlnten boterdessert amandeldessert sprits speculaas palmiers pain agrave la gregravecque rochers peperkoek gember en anijs hellip maar het houdt niet op bij koekjes alleen. We hebben ook zeer fijne pralines van de beste chocolade en met verse vullingen. We werken hiervoor samen met een ambachtelijke chocolatier dus bij ons geen fabriekspralines dit geldt trouwe.