Menu Sluiten

Gepersonaliseerde Bonbon

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over gepersonaliseerde bonbon kijk dan vlug op https://candycard.be | een bonbon die gepersonaliseerd is

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gepersonaliseerde bonbon

nog vragen contacteer ons via home webshop suikerbonen suikerbonen vanparys confetti vanparys doosjes in karton doopsuiker peter meter geboortekaartjes pralines chocolade contact bestellen mandje artikels eur niet voorradig onvoldoende voorraad mandje bestellen qty title optionslistpersonalized oldpriceprice niet voorradig onvoldoende voorraad zoek op woord suikerbonen in alle kleuren en variteiten smaakvolle suikerbonen vindt u in mol bij doopsuiker bergmans al jaren the place to be om een geboorte feestelijk te vieren gepersonaliseerde bonbon leverancier Kwalitatieve doopsuiker aan concurrentieumlle prijzen deacute beste doopsuiker vindt u zonder twijfel bij doopsuiker bergmans. Wij hebben suikerbonen in alle kleuren en varieteiten. Door ons professioneel afgewerkt of alle materialen voor de creatieve zelfvuller zijn verkrijgbaar. Bij ons krijgt u heerlijke doo.

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy praline gepersonaliseerde bedrukte pralines of bonbons een heerlijke gepersonaliseerde belgische praline of bonbon bedrukt met uw logo of foto als chocolade relatiegeschenk. Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. De lekkerste belgische pralines. In combinatie met onze superieure drukkwaliteit trakteert u iedere relatie op ht ultieme verfijnde kado. Gepersonaliseerde praline of bonbon individueel verpakt in wikkel candypraline individueel verpakt in wikkel de individueel verpakte gepersonaliseerde praline of bonbon bedrukt met uw eigen logo foto of boodschap in de hoogste kwaliteit als luxueuze verrassing voor uw zakenpartners bezoekers gasten of medewerkers. De heerlijke belgische pralines of bonbons zijn exceptionee.

Feiten over Gepersonaliseerde bonbon

reopening coming soon sjalotteke nu geopend kleinste restaurantje van vilvoorde gaat terug open Aandacht over gepersonaliseerde bonbon Beste sjalottekes onze recente opening is door de onverwachte wending in het culinair landschap ivm het coronavirus abrupt afgebroken. Ons ongeduld werd op de proef gesteld. We waren er alreeds toegekomen om al beperkt duchtig te mogen koken. De horecazaken zijn terug open maar met veel voorwaarden. Gezien de kleinschaligheid van ons restaurantje is het een moeilijke oefening om de voorwaarden toe te passen zonder dat het sjalotteke verloren gaat. Wij hebben dan ook besloten om de heropening van het sjalotteke tijdelijk uit te stellen van zodra ons restaurant terug klaar ligt als een bonbondoosje met een mooie grote strik kondi.