Menu Sluiten

Gepersonaliseerde Chocolade Tabletten

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over gepersonaliseerde chocolade tabletten kijk dan vlug op https://candycard.be | chocolade tabletten gepersonaliseerd

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gepersonaliseerde chocolade tabletten

winkel van bouge winkel van belgrade winkel van egheze winkel van jambes winkel van thorembais fr nl en home het huis de fabriek bakkerij fijn gebak coin sal viennoiserie chocolade macarons feestcollectie taarten klaar om te bakken resto hoekje hartigzoet de winkels distributie horeca een baan vinden contact beleid privleven wettelijke bepalingen lokaal en huisgemaakt s morgens vroeg gaan we de deur van het atelier binnen de bakkers zijn er druk in de weer en halen de laatste goudbruine croissants uit de oven net voor de winkel opengaat gepersonaliseerde chocolade tabletten prijs We ruiken de geur van het brood dat langzaam bakt in de oven we zien de banketbakkers die de laatste versieringen aanbrengen op de mooie kleurrijke taartjes bij carrment bon is zijn de lekkernijen alomtegenwoordig laten we opnieuw leren g.

een juweeltje van chocolade. Volledig naar uw smaak. Bestel hier uw artisanale belgische chocolade op maat van uw evenementen en bedrijfsgeschenken. Empreinte chocolat is de eerste belgische chocolaterie die u dit unieke voorstel doet depersonalisering van uw pralines en verpakkingen voor uw evenementen enbedrijfsgeschenken. . Klasse en artisanaat ten dienste van uw onderneming proef de zinnenprikkelende smaak van echte ambachtelijke belgische chocolade onze pure passie en professionele knowhow concept of empreinte chocolat . U bent uniek. En wij bieden u de luxe van unieke chocolade. . Uw creativiteit kent geen grenzen. Wij zetten die om in een cadeau op maat. Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan wij combineren vier niveaus van gepersonaliseerde chocolade bij ons staat i.

Vragen over Gepersonaliseerde chocolade tabletten

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr candy maxicards gepersonaliseerde bedrukte chocolade tablet of kaart gepersonaliseerde grote chocolade tabletten of kaarten in verschillende vormen voor elk seizoen en elke gelegenheid. Een grote dankbetuiging aan uw klanten met een karaktervol en groots chocolade relatiegeschenk bedrukt met uw afbeelding in de hoogste kwaliteit en het grootste formaat wenst u meer informatie over gepersonaliseerde chocolade tabletten Gepersonaliseerde rechthoekige chocolade tablet in een geschenkdoos candypostcard gepersonaliseerde grote rechthoekige chocolade tablet of kaart bedrukt met uw bedrijfslogo of foto in de hoogste kwaliteit zijn een krachtige marketing tool. Corporate gifts in heerlijke chocolade een fijn.