Menu Sluiten

Klanten Trakteren

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over klanten trakteren kijk dan vlug op https://candycard.be | Trakteren van klanten

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klanten trakteren

requests support home werkwijze diensten over ons cases blog vacatures contact knokkeheist wachtrijen reservaties afhaling klantentelling zeroq combineert diverse features om jezelf en je klanten figuurlijk dan dichter bij elkaar te brengen klanten trakteren gevraagd Zo kan je klant de drukte in de winkel in realtime raadplegen of een afspraak maken om er zorgeloos te shoppen. De handige chatfunctie laat je als handelaar toe om een bezoek tot in de puntjes voor te bereiden. Je klant wil een bepaalde outfit passen of twijfelt tussen twee maten jij kunt altijd anticiperen op hun wensen. Bovendien kunnen klanten ook bestellingen plaatsen en die op afspraak komen afhalen. Zo spreid je de drukte en kan je tijd maken om al jouw klanten persoonlijk te adviseren waarom zeroq voor jou als hand.

categorien winkels winkels overzicht arlon gosselies herent lanaken mons merken klantenkaart cadeaukaart intersport intersport overzicht nieuwsbrief engagementen diensten blog rent winkels arlon gosselies herent lanaken mons merken klantenkaart cadeaukaart intersport nieuwsbrief engagementen diensten blog rent blog spetter spieter spater op pad met regenlaarzen of wandelschoenen spetter spieter spater op pad met regenlaarzen of wandelschoenen gepubliceerd op outdoor ben jij een lentewandelaar die helemaal gek is op het ontluikende groen en het waterzonnetje dat je lijf veel mr verwarmt dan de priemende zonnestralen in de zomermaanden of heeft de winter jouw hart gestolen met zijn maagdelijke sneeuwvlakken en rustgevende stil.

Kennisgeving over Klanten trakteren

onafhankelijk francobenelux vakblad onafhankelijk internationaal vakblad menu home nieuws beursoverzicht bedrijven per sector redactionele planning floor forum floor forum international vacatures abonneren adverteren contact privacyverklaring video u bevindt zich hiernieuwsraquolaminaatvloeren en champagne uit belgi gaan samen in zee vrijdag mei laminaatvloeren en champagne uit belgi gaan samen in zee lettergrootte lettergrootte verkleinen lettergrootte verkleinen print email dit vloerenfabrikant berryalloc gaat in zee met het belgische champagnemerk victor amp charles voor de internationale campagne van haar nieuwe waterbestendige ocean laminaatcollectie Informeer je over klanten trakteren Wat deze merken bindt klasse en premium kwaliteit uit belgi. En het gevoel van plezier dat ze hun klanten willen geven voluit genieten van het leven met al die spetterende momenten. Zoals nippen van een ijskoude champagne terwijl je ontspant in een warm bad op de waterbestendige vloer van je dromen. Premium kwaliteit uit belgi innovatie en kwaliteit zijn twee waarden die be.