Menu Sluiten

Unieke Pralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Bedrukte Chocolade – Belgische Chocolade – Chocolade Op Maat – Chocolade Producten – Chocolade Relatiegeschenken – 

Wenst u meer info over unieke pralines kijk dan vlug op https://candycard.be | Pralines die uniek zijn

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Unieke pralines

cart welkom creaties bb boon academie webshop cart welkomcreatiesbbboon academiewebshop scroll een heerlijk verfrissende zomer. Proef onze huisgemaakte ijscappuccino en bosvruchtengranit. Passie voor chocolade. Wie bij chocoladehuis boon in hasselt binnenloopt ontdekt het meteen in dit huis ruikt beleeft en ontdek je de pure passie voor chocolade unieke pralines firma In het open atelier zijn de meesterchocolatiers patrick mertens en tom theysmans en hun team druk in de weer met unieke chocoladen sierstukken pralines en allerlei andere chocoladen heerlijkheden. Wie dit rustig wil gadeslaan kan in de smaaklounge de diverse chocoladecreaties bekijken en genieten van enkele proevertjes. En uiteraard kan je daarna in de winkel zelf een doosje pralines samenstell.

overview over jan andries nieuws contact producten puur brood pralines ijstaarten minigebakjes individueel gebak taarten fingerfood confiserie glaasjes fotos ontbijtkoeken chocolaterie patisserie stokbrood tafelbroodjes olijftomaat broodjes brood productie jan andries menu gault amp millau originaliteit kwaliteit eigen creatie passie voor chocolade october jan andries is opgenomen in de editie van de culinaire gids gault amp millau voor chocolatiers. We behoren terug tot de beste chocolatiers van belgi sinds de eerste editie in omdat jan uitsluitend met topkwaliteit wil werken vindt hij het heel belangrijk de identiteit van elke chocolade te achterhalen.daarbij heeft hij oog voor de oorsprong .

De discipline van Unieke pralines

la nouba nl fr en de it es jp ru home maltitol blog verdelers waarom suikervrij ervaringen pers contact downloads low carbs geen suiker zero sugar lanouba smores great taste wonderfull flavor low carbs no sugar keto diet suitable deze moet je proeven gezoet met natuurlijke stevia. Wij hebben een unieke samenstelling waarbij wij de smaak zachtheid en genot behouden van pure chocolade en dit zonder toegevoegde suikers De vergoeding voor unieke pralines Proef en ervaar nieuw ontdek de wereld van lanouba confituur zonder toegevoegde suiker is uiterst geschikt voor diabetici of voor mensen die het suikergebruik willen verminderen. Deze wordt ambachtelijk bereid met gr. Fruit per gr. Confituur. De gebruikte vervangsuiker is maltithol. Ontdek onze nieuwste innovatie. De perfecte combinatie tussen een belgisch koekje gevuld met zachte vanillecreme en omringd met lekkere belgische melkchocolade. Een unieke ervaring een streling in de mond ……. Ontdek proef onze smaakvolle artisanale suikervrije producten. Perfect voor diabetici weight watchers en .