Menu Sluiten

Unieke Pralines

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem.

Uw logo of naam mooi op heerlijke Belgische gepersonaliseerde chocolade!

Uw gepersonaliseerde chocolade als professioneel promotieartikel. Voor u naar wens, en uitstekend, vervaardigd door chocolade-experts. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw chocolade. Ja, uw chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op.

Met CandyCard brengt u uw zaak op een originele, aangename en vooral zalige, manier onder de aandacht van uw klanten. Dit kan dankzij een speciale druktechniek die we ontwikkeld hebben. Dankzij die exclusieve methode brengen we uw logo, uw naam of een scherpe foto, met een flinterdunne laagje suiker, op chocolade aan. Dit tot in de allerkleinste details. Het gaat echt om ‘High Definition’ drukkwaliteit.

Sectoren

Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap op de lekkerste Belgische chocolade.
Ontdek meer

Grote Ondernemingen

Uw merknaam en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. de lekkerste gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines.
Ontdek meer

Hotel en Catering industrie, HoReCa

Gepersonaliseerde Belgische chocolade en pralines voor uw gasten. De perfecte verwennerij.
Ontdek meer

Toerisme, Overheden, Verenigingen

Gedecoreerde gepersonaliseerde Belgische chocolade als geschenk voor uw bezoekers, medewerkers of sympatisanten.
Ontdek meer

02524640252464

Meer info

tags: Belgische Chocolade – Lekkere Luxeproducten – Chocolade Producten – Gepersonaliseerde Praline – Gepersonaliseerde Bonbon – 

Wenst u meer info over unieke pralines kijk dan vlug op https://candycard.be | Pralines die uniek zijn

Chocolade | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Unieke pralines

allergenen info nlfrende waarom chofleur smaken verpakkingen bewaar geniettips winkels contact wat maakt chofleurs zo anders het verhaal van chofleur begint met onze muze de muze van de smaak zonder compromissen. Samen met haar zijn we begonnen aan een ontdekkingsreis rond de wereld op zoek naar nieuwe unieke smaken. Want ja overal in de wereld vind je exotische vruchten en karakteristieke kruiden. De allerlekkerste hebben wij voor u gevangen in een chofleur. Op zoek naar de puurste en lekkerste vullingen hebben we elk ingredint voorgeproefd en alle mogelijke smaakcombinaties uitgetest. Aan uw chofleurs is het te proeven aan ons is het te zien. breng ons een bezoekje voor chofleurs ligt de lat hoog de enige vetten die in kwaliteitschocolade thuishoren zijn cacaoboter en melkvetten. In de pralin zit natuurlijk ook notenolie. Maar verder zitten er in uw chofleurs geen andere goedkopere m.

pure nature private label pnc gt welkom gt private label amp contract manufacturing de mogelijkheden met chocolade zijn oneindig unieke pralines zijn zeer gegeerd Bent u op zoek naar iemand die voor u of uw firma hotel winkel traiteur personal chef … Een product kan maken in de hoeveelheden die u nodig heeft een praline met een exclusieve vulling geen probleem. Een unieke pralinevorm enkel voor u ook dat kan. Het personaliseren van verpakking met pralines snel en eenvoudig door middel van een ingesloten boodschap in huis samengesteld en gedrukt gepersonaliseerde ballotins. Voor meer informatie aarzel niet om ons te contacteren . Alle correspondentie blijft strikt vertrouwelijk. pure nature chocolates bvba all rights reserved. .

Berichtgeving over Unieke pralines

producten toepassingen sectoren over ons contact nl nl en fr sector grote ondernemingen gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken voor grote ondernemingen gepersonaliseerde chocolade en pralines voor uw onderneming. Uw promotieboodschap op de lekkerste gepersonaliseerde belgische chocolade relatiegeschenken. Uw quotbrandquot en reclameboodschap vragen om kwalitatieve dragers…. De lekkerste gepersonaliseerde belgische chocolade en pralines Enige aanwijzing over unieke pralines Gepersonaliseerde bedrukte chocolade tabletjes voor uw onderneming heerlijke aanzet tot een productief gesprek candyminicard candyminicard chocolade tabletjes met uw logo of foto zijn een krachtige marketing tool. Corporate gifts in heerlijke chocolade een fijne manier om welkom of dank u wel tegen uw klanten te zeggen. Want het valt h.